maanantai 24. helmikuuta 2014

Kuka, mitä, missä, milloin ja miksi?

Hei! Ruudun toisella puolen kirjoittelee neljätoistavuotias Sini. Harrastan valokuvaamista, piirtämistä ja ratsastusta. Tämä blogi ei tosin ole ratsastusta varten joten se tieto on tavallaan turha. Asun etelä-suomessa jos se nyt jotain kiinnostaa. Yritän jossain vaiheessa väsätä tänne esittelysivun itsestäni, tai sitten vaan kirjotan tohon oikeaan sivupalkkiin jotain. En jaksa itsestäni nyt nimittäin kirjoittaa enempää.

Aloitin siis tämän blogin ideoinnin ja suunnittelun jo varmaan viikko sitten. Taisi olla toissapäivänä kun sitten väsäsin blogin ja muokkailin vähän ulkoasua. Nyt ekaa kertaa tänne kirjotellessa päässä jo pyörii kaikenlaisia postausideoita. Luulempa siis että lähiaikoina postailen aika tiheään tahtiin. Myöhemmin kuitenkin pyrin kirjoittelemaan vähintään kerran viikossa.


Oli vähän ongelmia tonkin kuvan kanssa. Menetin hermoja oikeen koon takia ja kuvien laatukaan ei halunnut millään pysyä siedettävänä. Mutta ehkä se vielä tästä kun pääsen postailussa vauhtiin. Harjotus tekee mestarin! Vai miten se meni...?

Mutta miksi sitten pidän blogia? Jo aiemmin mainitsin harrastavani valokuvaamista. Tuntuu välillä turhalta kuvata isolla vaivalla jotain kun lopputulos on se, että kuvat lojuu jossain kansiossa täysin julkaisemattomina. On siis mukava, että kuville on joku paikkansa, kun ei niitä itse tule omaan käyttöönkään hyödynnettyä. (tai siis onhan tämäkin oma käyttö mutta tajuatte ehkä kuitenkin) Tykkään myös kirjoitella, mutta miksi kirjoitella paperille ajatuksia kun ei niitä sieltä kukaan lue? Siksi blogi on minusta oikein kiva, vielä kun saisi lukioita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti